golfset
Golfset
Indien u niet beschikt over een golfset dan kunt u een complete set bij ons huren voor € 15,- per ronde.
Handicart

Handicarts en Buggy

Golf is voor alle leeftijden maar bij uitstek ook een sport voor de senior. Heerlijk 18 holes lopen in de vrije natuur. Voor degenen, die het lopen wat zwaarder valt, is bij de Zaanse Golf Club een handicart beschikbaar. Hieronder ziet u de voorwaarden. Een gebruikerskaart van de Stichting Handicart kan aangevraagd worden via de clubconsul handicart G.J. Hoogenkamp, tel. 06 5317 5181. Of bij de clubconsul van de eigen club.

Op de Zaanse Golf Club beschikken we momenteel over 4 Handicarts eigendom van de Stichting Handicarts te Maarn ( hierna te noemen “’Stichting””) en 4 Handicarts eigendom van Stichting Beheer Golfterrein Wijde Wormer ( hierna te noemen “’Beheer”” ) .

Het is belangrijk dat u altijd uw pasje bij u draagt , omdat dit pasje gescand moet worden in de receptie teneinde over een Handicart te kunnen beschikken.

Indien een Stichting Handicart beschikbaar is dan worden de volgende tarieven voor een 9 holes of 18 holes golfronde in rekening gebracht op uw bankrekening.
1 mindervalide met Handicart pas EUR 4,50
2 mindervaliden met Handicart passen in een cart EUR 9
1 mindervalide met Handicart pas met 1 valide samen in een cart EUR 13,50 ( geldt ook voor zijn/haar golftas)

Personen dienen het gebruik van de Beheer carts contant of per pin in de receptie af te rekenen.

Voor een cart eigendom van Beheer worden de volgende tarieven voor een 9 holes of 18 holes golfronde in rekening gebracht:
1 mindervalide met Handicart pas EUR 6
2 mindervaliden met Handicart passen in een cart EUR 12
1 mindervalide met Handicart pas met 1 valide samen in een cart EUR 18 ( geldt ook voor zijn/haar golftas)
1 of 2 valide personen EUR 29,00 per buggy

Pashouders doen hun cart reservering in de middag vanaf 15:00 tot 16:00 uur voorafgaand aan de dag dat zij daarover de beschikking willen hebben bij de receptie van de Zaanse Golf Club, telefoon 0299-438199.
De dienstdoende receptionist noteert uw naam op een lijst en informeert u of er nog Handicarts beschikbaar zijn voor de volgende dag.

De carts dienen voor aanvang gebruik via de betaalautomaat ( Stichting carts) en contant of per pin ( Beheer carts) te worden afgerekend in de receptie.

Nadat u de cart gebruikt heeft, wordt u verzocht de cart direct terug te plaatsen in de loods, de kabel aan te sluiten en de sleutel in te leveren bij de receptie.

De cart kan dan eventueel weer verhuurd worden op die dag.

Baanstatus