Extra voordeel voor leden van onze partner clubs

Bezoekers aan de Zaanse
De Zaanse Golf Club heeft met een aantal verenigingen een overeenkomst gesloten waardoor leden op elkaars baan kunnen spelen tegen een gereduceerd tarief. Leden van onze Hospitality Partners, de Samenwerkende Golfclubs West-Nederland en NHgolft betalen het introductietarief van € 40.00 voor 18 holes of € 30.00 voor negen holes.
S.V.P. vóóraf telefonisch informeren/reserveren. Clubhandicap (54) is vereist en uw NGF-kaartje dient getoond te worden. Groepen niet groter dan 10 personen.

Alleen voor PREMIUM Leden van de Zaanse
Hoewel de regelingen met samenwerkingsketens NHgolft en SGWN worden vastgelegd op basis van unanimiteit en wederkerigheid, kan het zijn dat clubs en banen waarmee individuele afspraken zijn gemaakt, een andere kortingsregeling hanteren.
PREMIUM Leden van de Zaanse Golf Club wordt geadviseerd altijd contact op te nemen met of de website te bezoeken van de partnerclub die zij gaan bezoeken.
Hospitality-voordeel geldt alleen voor clubleden op wiens NGF-pas onder de persoonsnaam staat vermeld: Hospitality • NHgolft • SGWN.

openbutton
Hospitality Partners
Samenwerkende Golfclubs West-Nederland Hosp.kaart

>>Klik hier voor de tarieven van de SGWN-partners<<

NHGolft

>>Klik hier voor de evenementenkalender van NHGolft<<

Baanstatus