Voordelen lidmaatschap

Lid zijn van een vereniging geeft extra beleving bovenop het af en toe spelen op de baan. Hieronder een paar praktische voordelen:

1. Voordeliger
Dankzij een lidmaatschap heeft u onbeperkt speelrecht. Bekijk onze beschikbare speeltijden op de baankalender en kom spelen. Alleen, met een ander lid of doe mee aan een (inloop)wedstrijd. 

2. Bepaal zelf uw starttijd
Bij de Zaanse is reserveren niet nodig! Zo dicht bij Amsterdam is dat redelijk uniek te noemen. U gooit een bal in de spiraal en kunt doorgaans binnen een half uur starten.

3. Uitgebreid wedstrijd- en activiteitenprogramma
Als lid kunt u het hele jaar door meedoen aan clubwedstrijden, mits Handicap 54 of lager. Bovendien spelen wij ook mee in de nationale competitie. Leden kunnen zich kandidaat stellen voor een plaats in een team en zo golf als teamsport beleven.

4. Officiële handicap
Omdat de Zaanse Golf Club door de NGF erkend is als officiële handicap autoriteit wordt uw handicap, waar ter wereld u ook speelt, foutloos geregistreerd en bijgehouden. Zo speelt u nooit op een te hoog of te laag niveau waardoor u altijd volgens de internationale R&A regels kunt meedoen aan wedstrijden. 

5. Vergroot uw speel- en vriendenkring
Hoe vaker u speelt, hoe sneller en gemakkelijker u vriendschappen ontwikkelt en nieuwe speelpartners aantrekt.

6. Verbeter uw spelniveau
Dankzij het onbeperkt gebruik mogen maken van de oefenfaciliteiten kunt u uw speelniveau verbeteren. U zult merken wanneer u beter gaat spelen, u meer plezier krijgt in golf.

7. Extra voordelen
De Zaanse Golf Club werkt samen met meer dan 20 andere golfclubs waar u tegen gereduceerd tarief kunt spelen. Klik >>hier<< voor alle participerende banen.

Baanstatus