Header Terras

In meer dan 30 jaar is de Zaanse Golf Club uitgegroeid van een enthousiaste vriendenclub tot een volwaardige Golf Club, waar sport, spel en gezelligheid hand in hand gaan.

Wij koesteren onze leden. Zij kunnen onbeperkt spelen op de baan en hoeven van tevoren geen starttijd vast te leggen. Er is een uitgebreid programma voor hen die golf als spel, maar juist ook als sport willen beoefenen. Onze jeugdleden krijgen groepslessen aangeboden. Onze leden kunnen onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten,  waaronder de par-3 baan.  Bij de Zaanse wordt les gegeven door gediplomeerde pro’s.

Houdt u meer van gezelligheid, dan moet u in het gastvrije clubhuis van de Zaanse zijn. Genieten van een hapje of drankje maar ook een lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. Vanaf de vroege lente tot laat in de herfst is het erg goed vertoeven op ons sfeervolle terras.

Lid worden
Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens bij ons >>Lidmaatschap op Maat<< programma. Ongetwijfeld vindt u daar een op uw lijf geschreven abonnementsvorm en vul het lidmaatschapsformulier in of kom gewoon eens langs. U bent van harte welkom.

Indien u vragen heeft over onze lidmaatschapsvormen kunt u ook contact opnemen met onze receptie, tel: (0299) 438 199 of stuur een bericht via e-mail: secretariaat@zaansegolfclub.nl>>

Baanstatus