maandag, 11 mei 2020 07:10

Handleiding voor gastspelers

Geschreven door Het Bestuur

Ingaande maandag 11 mei kunnen we weer golfen op onze baan. Let op, dit is geheel onder voorbehoud van goedkeuring van de noodverordening door de veiligheidsregio Zaanstreek/Waterland en de Gemeente Wormerland!

• Met ingang van heden kunt u, onder het genoemde voorbehoud,  24 uur per dag digitaalstarttijden reserveren of  tussen 08:30 uur en 16:30 uur telefonisch een

starttijd  reserveren ( tel. +31 (0) 299 438199)

• Op de speeldag zelf raden we u aan om per telefoon te informeren naar beschikbare starttijden. Dan zijn de vrije voor leden beschikbare starttijden ook voor de greenfee speler beschikbaar.

Er gelden wel restricties, de belangrijkste vermelden wij hieronder:

Het clubhuis en het terras zijn gesloten, er is wel een afhaalpunt voor een drankje en broodje/maaltijd georganiseerd.

Er is een lijst aan maatregelen waarvan we de belangrijkste hieronder opsommen:

Onder uw eigen verantwoordelijkheid wordt er van u verwacht om het golfprotocol na te leven. Spreek uzelf en uw medespelers aan op de naleving hiervan, dan kunnen we blijvend genieten van de ruimte die we nu krijgen!

• Alle regels met betrekking tot 1,5 meter afstand houden worden ook op de baan gehandhaafd.
  • Er wordt gecontroleerd door personeel en marshals. Leden die zich niet aan de afspraken en het golfprotocol houden worden van de baan verwijderd.

Zij brengen de speelruimte voor alle andere leden in gevaar. En zij brengen de gezondheid van alle andere leden in gevaar.

Het verenigingsbestuur beslist over verdere stappen tegen deze leden.

• Er dient verplicht (digitaal) gereserveerd te worden. Inlopen is dus niet mogelijk!!!!!
  • Er kunnen vooraf starttijden gereserveerd worden van 6 uur tot en met 20.00 uur. Dit kan online en telefonisch ( tel. +31 (0) 299 438199)
  • De receptie/shop is open van 08.30 tot 16:30uur . De pinautomaat wordt na iedere transactie gereinigd.
  • Bij spelen buiten de openingstijden van de receptie wordt 1 speler in de flight door de receptie per e-mail aangewezen als verantwoordelijke om het naleven van de regels te waarborgen
  • Bij het spelen buiten de openingstijden van de receptie en de horeca dient u de greenfee vooraf voldaan te hebben of een machtiging (boxen links van de ingang van de receptie) te hebben afgegeven.
  • Bij reservering van een starttijd 10 minuten voor uw starttijd arriveren (als u wilt inslaan/putten kunt u wel iets eerder komen) en na het spelen direct

het complex verlaten.

• Altijd uw aanwezigheid melden bij de receptie ( indien gesloten bij de horeca)
  • De lessen worden weer opgestart. Volgt u al lessen dan neemt uw golfprofessional contact met u op.
  • De baan is voorlopig non-qualifying totdat de NGF anders beslist over de corona regels.
  • Vlaggenstok plus inserts staan in de cup zodat je de vlaggenstok niet aan hoeft te raken.
  • De bunkers zijn niet aangeharkt en de harken zijn verwijderd; golfballen cleaners zijn afgedekt en prullenbakken verwijderd.

We gaan ervan uit dat u uw afval mee naar huis neemt.

• Het dames en herentoilet bij de ingang van de kleedkamers zijn open, het toilet in de baan en op de drivingrange zijn gesloten.
  • Kleedkamers en toilet/ douches in de kleedkamers  zijn gesloten.

Dit zijn de belangrijkste zaken die u, naast de geldende RIVM maatregelen, moet weten. Het golfprotocol vindt u op de  website.

Alle wekelijkse wedstrijden/competities zoals MMC, herenochtend, damesochtend, seniorenochtend, alle zomeravondcompetities en Rabbit wedstrijden zullen voorlopig niet plaatsvinden.

Besturen Stichting en ZGC

Baanstatus