De nieuwe manager dl 2 De korte termijnplannen

door Redactie

Deel 2 interview Rob Broekema - de nieuwe algemeen manager

De korte termijnplannen

Ik wil jullie graag vertellen over de plannen. Eerst wat er op korte termijn gaat veranderen. We willen dat de Zaanse een mooie en gezellige baan wordt. Een golfbaan om u tegen te zeggen. Waar iedereen trots op is. Waar iedereen graag komt. In het bijzonder de leden. Daar gaan we aan werken.

Concreet betekent dit dat we eerst het golfen, de baan en alle faciliteiten op niveau gaan brengen. Want er is heel wat achterstallig onderhoud. Pas als dat is geregeld, gaan we kijken naar de lange termijnplannen. De uitstraling moet weer pico bello worden.

De paden op

De paden worden opgeknapt. Ze worden opgehoogd en krijgen een nieuwe gewalste toplaag. Over een paar weken liggen de viereneenhalve kilometer er weer prachtig bij. Natte voeten zijn voltooid verleden tijd. Paden waarop je lekker kunt lopen met je trolley. En waar je met een buggy veilig overheen kan.

(De holes zonder paden blijven vooralsnog zonder paden.)

Strakke bunkers

Elke week worden twee vrachtwagens zand geleverd. We knappen daarmee de bunkers op. We hebben een bunkermachine gekocht die het zand prachtig strak maakt, waardoor de uitstraling professioneler wordt.

Driving range

We hebben nieuwe ballen gekocht, nieuwe doelen gaan worden aangebracht op de driving range. En over een tijdje gaan we de driving range upgraden. Verbeteringen aan het gebouw. Mooiere aankleding. Nieuwe afslagmatten, nieuwe afslagpinnen en meer matten, ook buiten de indoorafslagplaats. Ook moet je bij de driving range in het zonnetje een drankje kunnen bestellen.

Het plein

We gaan het hele plein mooier maken. De ontvangstlocatie, de plekken waar je je handen wast, je schoenen en trolley schoonmaakt, gaan we opknappen en opnieuw bestraten. Weg met die modder. Het wordt droog en netjes, alles wordt gerepareerd. Want de golfers moeten hun spullen na het spelen weer schoon in hun auto kunnen leggen.

De receptie

Het is nog niet helemaal bekend wie er achter de receptie komt te zitten. Daar zijn we nog mee bezig. We willen wel een vriendelijke, blije, soepele ontvangst. Als je je meldt, moet je je meteen welkom voelen. Het zullen zeker ervaren krachten zijn die hospitality hoog in het vaandel hebben. De receptie wordt op den duur groter, een ruimte waar je ook een kop koffie kunt drinken, als je dat wilt. Mooie plannen maar daar hebben we wel even de tijd voor nodig. De NVG zal naar een andere plek verhuizen en de receptie zal het huidige NVG-kantoor worden na verbouwing.

Voorlopig gaan we vanaf april door op de oude voet, waarschijnlijk zie je daar straks de bekende gezichten van bijvoorbeeld Job en Bente.

Over twee dagen vertel ik je op deze plek over de plannen voor de langere termijn.

Groet

Rob Broekema