MMC wedstrijdverslag 5 oktober 2020

Eerste plaats              :         Herman Middelhoff 30 sf (15+15) rood

Tweede plaats            :         Joop Klomp              26 sf (11+15) rood

Derde plaats               :         Chris Steffens          25 sf (11+14) geel

Uitslag 9 holes          :

Eerste plaats              :         Kathrin Gumbmann 16 sf rood

Tweede plaats            :         Adrie Bakker             15 sf rood

Tweede plaats            :         Harry Moerkamp      15 sf rood

Derde plaats               :         Ruud de Vries          10 sf rood

Neary hole 02             :        n.v.t.

Neary hole 08             :        n.v.t.

Neary hole 11             :         n.v.t.

Neary hole 14             :         n.v.t.

Neary hole 17             :         n.v.t.

Birdies (18 holes)      :         Herman Middelhoff op hole 2

Birdies (9 holes)         :         niemand

Verslag

Maandag 5 oktober werd bij de MMC de vijfde wedstrijd van de vierde stablefordserie gespeeld, bij de 18-holers deden 9 heren mee  en bij de 9 holes wedstrijd deden 14 deelnemers mee (6 dames en 8 heren).

Bij de 18-holers eindigde Herman Middelhoff op de eerste plaats met score 30 (15+15) en Joop Klomp werd tweede met score 26 (11+15) en Chris Steffens werd derde met score 25 (11 +14) en niemand speelde binnen de buffer. Herman Middelhoff maakte een birdie op hole 2.

Bij de 9-holers wisten 2 deelnemers binnen hun buffer te spelen. Op de eerste plaats eindigde Kathrin Gumbmann met score 16 binnen haar buffer en op de tweede plaats eindigden Adrie Bakker en Harry Moerkamp met score 15 en Harry bleef daarmee binnen zijn buffer en op de derde plaats eindigde Ruud de Vries met score 10.

Op maandag 12 oktober en ook op maandag 19 oktober kunnen vooralsnog de zesde en de zevende wedstrijd van de vierde stablefordserie niet gespeeld worden nadat de veiligheidsregio op vrijdag 10 oktober verordend heeft dat alle eet- en drinkgelegenheden bij of in sport- en fitnessgelegenheden moeten sluiten tot in elk geval 20 oktober en het OMT komt maandag 12/10 naar aanleiding van recente ontwikkelingen met nieuwe adviezen voor het kabinet dat dinsdag 13/10 op de persconferentie bekend zal maken hoe de maatregelen na 20 oktober gaan worden. Ondertussen kan er gewoon gegolfd worden als er een starttijd gereserveerd is en de commissie zou scorekaarten in ontvangst kunnen nemen en thuis verwerken, maar het bestuur heeft besloten dat wedstrijden alleen georganiseerd mogen worden als het clubhuis geopend is en dan mogen er net zoveel spelers meedoen als het aantal toegestane te reserveren plaatsen in het clubhuis. Tot op heden is het clubhuis tot 20 oktober gesloten en moeten alle wedstrijden vòòr deze datum vervallen. Aanstaande maandagavond 12 oktober kan er vanaf 22 uur ingeschreven worden voor de achtste wedstrijd van de vierde stablefordserie op maandag 26 oktober, maar zodra bekend is dat het clubhuis ook dan gesloten is mag de wedstrijd niet doorgaan. De inschrijfperiode voor de achtste wedstrijd van de vierde stablefordserie op 26 oktober staat open tot donderdagavond 22 oktober 22 uur als het clubhuis op die datum open mag zijn.

Kees Raa

Golfbaanstatus