Rabbit zaterdagcompetitie
maandag, 05 oktober 2020 22:07

Rabbit zaterdagcompetitie

door Mirjam de Greeve

In de rabbit zaterdagcompetitie zijn er nu vier wedstrijden gespeeld. In oktober en november worden de laatste twee van dit jaar gespeeld.

De beste vier van de zes wedstrijden tellen mee.

De wedstrijd van augustus werd gespeeld in de stromende regen, maar desondanks werd hij door iedereen uitgespeeld!

Daarentegen hadden we op 26 september schitterend weer. Er waren 18 deelnemers, van wie 10! ANWB leden. Door verscheidene deelnemers werd zeer goed gescoord: de eerste drie deelnemers eindigden met 23, 22 en 20 punten. Voor hen was een leuke prijs beschikbaar.

Jesse van Stegeren, die eerste werd, zakte door dit puntenaantal zelfs onder de 36 en kreeg door de rabbitcommissie de oorkonde uitgereikt die we hiervoor beschikbaar hebben.

In de competitie staan, met dus nog twee wedstrijden te gaan, Ruben Raijer, Ans Gill en Gert Visser bovenaan.

Het ‘parren’klassement wordt aangevoerd door: Gert Visser met 5x par en Harry Mühren (ANWB) 4x par.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 31 oktober. We starten dan vanaf 10.00u.

Mirjam de Greeve

Golfbaanstatus