Senioren wedstrijd 1 oktober 2020

Senioren wedstrijd 1 oktober 2020

door Kees Raa

Uitslagen en Standen

Donderdag 1 oktober hebben de senioren de 11e van totaal 14 wedstrijden van de zomercompetitie gespeeld en daar hebben bij de 18-holers 8 mannen aan meegedaan en bij de 9-holers hebben 17 spelers meegedaan, waarvan 4 dames en 13 heren.

Bij de 18-holers speelde alleen Kees Raa binnen zijn buffer en er werden geen birdies gemaakt maar wel 7 keer een par, waarvan 3 door Jan Koelemeijer op hole 1+4+17 en Erik Spook op hole 2 en Kees Raa op hole 2 en Chris Steffens op hole 8 en Piet Nieuwenhuizen op hole 17. Op de eerste plaats eindigde Kees Raa met score 34 (17+17) en op de tweede plaats eindigde Erik Spook met score 30 (17+13) en Chris Steffens eindigde op de derde plaats met score 28 (14+14).

Bij de 9-holers werden ook geen birdies gemaakt maar wel 2 keer een par, waarvan 1 op hole 2 door Christa Wijga en 1 op hole 8 door Jan de Vries. Op de eerste plaats eindigde Mary Steeneken met score 17 en op de tweede plaats eindigde Jan de Vries met score 15 (waarvan 11 op laatste 6) en Christa Wijga werd derde met eveneens score 15 (waarvan 10 op laatste 6) en daarna volgden op plaats 4 en 5 Daphne Ruhulessin en Jan Nieuwhoff beiden met score 11.

Vanwege het vernieuwde corona-protocol was op last van de gemeente Wormerland het clubhuis gesloten voor de komende drie weken en moesten na afloop de scores thuis verwerkt worden en konden er daardoor nog geen prijzen uitgereikt worden. Landelijk waren er interpretatieverschillen bij de veiligheidsregio’s over het nieuwe corona-protocol en waren de meeste clubhuizen nog geopend en naar verwachting kan ons clubhuis binnenkort ook weer eerder open met inachtneming van de geldende regels waar een ieder zich aan dient te houden.

Aanstaande donderdag 8 oktober wordt de 12e wedstrijd van de zomercompetitie gespeeld en de inschrijving sluit op zondagavond 4 oktober om 22 uur en donderdag 8 oktober kan er vanaf 22 uur ingeschreven worden voor de 13e zomercompetitie wedstrijd die op 15 oktober gespeeld zal worden. Let op voor tijdige inschrijving; er kunnen niet meer dan 30 spelers in het clubhuis (met mondkapje) een vaste zitplaats toegewezen krijgen.

Nieuwe deelnemers (50 jaar of ouder en hcp t/m 54) zijn van harte welkom bij de senioren!

Hartelijke groeten en tot de volgende keer,

Kees Raa

Golfbaanstatus